Translate

четвртак, 11. октобар 2012.

Vampriski dnevnici: 5 stvari koje treba da znate o četvrtoj sezoni (spojleri!)


nina dobrev the vampire diaries HD wallpapers Vampriski dnevnici: 5 stvari koje treba da znate o četvrtoj sezoni (spojleri!)
Četvrta sezona izuzetno popularne serije počinje da se emituje od četvrtka uveče a mi smo za vas spremili pet najinteresantnijih stvari koje smo saznali o novim epizodama.
1. Mattov osećaj krivice će ga naterati da pomogne Eleni u procesu pretvaranja u vampiricu
Matt oseća krivicu zbog toga što se Elena udavila pa sad mora da postane vampirica kako bi preživela. Matt će joj zbog toga biti najveća podrška prilikom pretvaranja. On će učiniti sve što je potrebno za nju, uključujući i pronalaženje hrane. Pretpostavljamo da to znači kako će upravo njegov vrat poslužiti u tu svrhu!
null
2. Elena će početi da razbija ove sezone
Elena se nikad nije bojala da stane u zaštitu svojih najmilijih, a s obzirom da sad ima mnogo više snage i natprirodnih moći, to će joj biti lakše. “Ima da razbija”, rekla je Nina Dobrev u razgovoru za E! Online. “Elena postaje opasna. Ranije je pričala o tome koliko je nezavisna a sad ima šansu da to postane.”
null
3. Kako će Jeremy reagovati na to što mu je sestra vampirica?
Kako prenosi sajt TVLine: “Biće mnogo drame između bliskih rođaka, a to ne uključuje samo Damona i Stefana. Pretpostavljamo da se tu misli upravo na Elenu i Jeremyja i da Jeremy teško podnosi smrt Alarica a sad i činjenicu da njegova sestra nije ljudsko biće.
null
4. Novi lovac na vampire stiže u grad
TVLine prenosi kako ćemo uskoro upoznati Connora koji će se često pojavljivati u toku naredne sezone. Kako kaže producentkinja serije Julie Plec, Connor je “misteriozan i moćan lovac na vampire.” Čini nam se da će on za razliku od Alarica biti mnogo suroviji prema vampirima.
null
5. Prvi vampiri ne idu nigde
Klaus i Rebekah biće jedni od glavnih junaka i u narednoj sezoni serije, iako su u lošim odnosima sa Elenom i društvom. Klaus odlučuje da ostane u Mistik Folsu baš zato što u njega stiže Connor. Takođe, imaćemo priliku da naučimo nešto više o njegovoj mami Esther i kako je uopšte stvorila prve vampire.