Translate

понедељак, 20. август 2012.

NINA DOBREV IN PURPLE BIKINI WITH A PRETTY PATTERNED DRESS IN SOUTH BEACH - AGOSTO 19


















Ocean Drive Magazine Cover Party







Nina Dobrev ovih dana


Nina Dobrev
13. avgusta, Nina je izrazila radost zbog nedelje o ajkulama koju je emitovao kanal Nacionalna geografija: “Manija nedelje o ajkulama!!! Vreme ne bi moglo biti bolje… Uz to gledam i rezultate Olimpijade.”
17. avgusta, Vampirski dnevnici su imali noćno snimanje. Da li Elena ubija noću?Ilije neko sam u šumi? Hm… Kako god, Nina je tvitovala: “Noćno snimanje do 7 ujutru – bljak! Čari danoćnog vampira…”
18. avgusta, Nina je sama napravila sladoled! Od kokosa! Da li je bilo ukusno? Naravno da jeste! Kada Nina pravi… Da li je i Ian jeo? To ne znamo, ali Nina je tvitovala: “Napravila svoju prvu šerpu sladoleda od kokosa.. Ukussssssssssssno…” Hoćemo i mi jesti taj čuveni sladoled!
19. avgusta, Nina je doputovala u Majami: “Dobrodošli u Majami…” Kasnije tog dana, Adam Jolin ju je pitao kada će svratiti u Los Anđeles: “sledeća stanica LA? želim da jeeedem sa tobom…” Ona mu je odgovorila: “Neću se vratiti u LA do 10. septembra za premijeru PERKS-a L” Iako je ona bila tužna, mi smo bili srećni! Saznali smo kada je premijera Nininog najnovijeg filma “The Perks of Being a Wallflower”. U filmu, rađenom na osnovu istoimene knjige iz 1999, glume i Logan Lerman, Ema Votson i Ezra Miler…