Translate

четвртак, 19. јул 2012.

Comic Con portraits








Ian Somerhalder predviđa: vampirski seks u najavi!


Ian je otkrio šta on očekuje od prvih epizoda…
Comic Con u San Dijegu održan je baš na vreme kako bismo dobili spojlere koji će nas držati neko vreme. Ekipa je tek počela snimanje četvrte sezone, tako da su mogli da nam otkriju par detalja o svojim likovima. Kada je sajt E! Online pričao sa Ninom Dobrev i Ianom Somerhalderom, oboje su imali šta da kažu o Eleni i njenoj transformaciji.
Ako pitate Iana, Dejmon je završio sa jurenjem Elene – bar za sada. “Ona je odabrala Stefana, tako da sam siguran da će tu biti nekog vampirskog seksa”, kaže Ian. “A kada se umori od Stefana, ko zna? Možda će da ode kod Dejmona?”
U stvari, ne čini nam se da će Elena biti sa bilo kim u krevetu na početku sezone. “Ona će prvo morati da se suoči sa činjenicom da je vampir, da žali što je njen ljudski život gotov… Biće tužna neko vreme”, objašnjava Nina. Elena nikada nije želela da postane vampir, ali je to ipak neće promeniti toliko kao osobu. “I dalje igram Elenu kao Elenu. Jedina razlika je što sada ima druge potrebe kada govorimo o njenoj dijeti”, kaže Nina.
Dakle, nećemo videti divlju Elenu? Šteta.
Izvor: Wetpaint, E! Online / Foto: Splash News

Ian Somerhalder: “Eleni će biti potrebni Damon i Stefan”




Na Komik Konu u San Dijegu zvezde serije “Vampirski dnevnici” govorili su o četvrtoj sezoni serije koja je u pripremi. O svom liku, Ian Somerhalder je rekao:
-Do ove tačke, on je pokušavao. Pokušavao je da bude ono što ljudi očekuju od njega, ali on to nije. Damon misli ‘Uradio sam sve što su tražili od mene i to nije radilo, a ako ti se nešto ne sviđa, možete da se piiiip.
Kad je reč o ljubavnom trouglu Damona, Elene i Stefana, Ian je dodao da će Eleni biti potrebna njih dvojica.
-Elena je bila opasna devojka, a sada je opasna vampirka i može da se brine o sebi. To će dodati interesantnu dinamiku između Stefana, Damona i Elena. Mislim da će naučiti puno toga za kratko vreme.
Nina je zatim dodala:
-Kako da učinite Elenu, vampiricu, drugačijom od svoje ljudske verzije? Biće to teško…Mislim da će sve zavisiti od njenih iskustava. Sve će biti pojačano. Stalno će se boriti sa tim šta je.
Paul Wesley ističe:
-Stefan i Damon će je možda pustiti da malo izdivlja i ne znam, možda ću ponovo postati Ripper Stefan, to bi bilo kul.