Translate

среда, 25. јул 2012.

Entertainment Weekly Comic-Con Portraits 2011









FOTO: Upoznajte najmlađeg Salvatore brata!




Nina je tvitovala ovu sliku sa seta…
Snimanje nove sezone “Vampirskih dnevnika” je uveliko u toku, a TVD ekipa ne prestaje da tvituje interesantne fotke sa seta (što je poprilično super, da se ne lažemo). Jednu fotku sa seta nedavno je tvitovala i Nina Dobrev, a na kojoj možete da upoznate najnovijeg člana ekipe: zebru!
Uz sliku, Nina je napisala: “Da li je to zebra na setu? Ili ja priviđam stvari… #wtfmysticfalls” i “Upoznajte Eleninu novu ljubav… Najmlađi Salvatore brat.” Iako se verovatno šali za novi ljubavni interes, zanimljivo je da razmišljamo šta zebra radi na setu.
Pa, izgleda da ćemo morati da se strpimo još par meseci dok nova TVD sezona ne počne sa emitovanjem.


Nina Dobrev: Osvaja publiku i nagrade na TCA 2012

“Vampirski dnevnici” pokorili su Teen Choice Awards 2012, a glavna glumica Nina Dobrev ponovo je blistala na crvenom tepihu.23-godišnja glumica pojavila se u haljini J. Mendel i Jimmy Choo cipelama a veče je provela sa svojim kolegama iz šoua, Ian Somerhalderom, Paulom Wesleym, Kat Graham i Candice Accolom, sa kojima je i napravila par super fotki.Nina nije bila samo nemi posmatrač – dobila je nagradu za omiljenu TV glumicu u kategoriji fantazija/SF dok je njena serija izabrana za najbolju u istoj kategoriji.




Jos slika ovde:http://www.bravo.rs/stars/nina-dobrev-osvaja-publiku-i-nagrade-na-tca-2012/