Translate

петак, 7. септембар 2012.

AIRPORT IN TORONTO (SEPTEMBER 7)














Seventeen magazine




HQ photo Seventeen magazine


Nina Dobrev se dugo opirala ljubavi prema Ianu Somerhalderu



nina dobrev seventeen mag october 2012 1 Nina Dobrev se dugo opirala ljubavi prema Ianu Somerhalderu
Prelepa glumica se osim za nastavak “Vampirskih dnevnika” priprema i za premijeru filma “The Perks of Being a Wallflower”, a za časops Seventeen je uradila prelep editorijal.
null
O tome kako je dete u srcu:
Želim da idem u Harry Potter Land! Trebala bih da pošaljem poruku Emmi Watson da bih videla može li da mi nabavi bekstejdž pas ili tako nešto. To je prednost toga što radim film sa njom.
null
O zlostavljanju u vezi njenog lika u filmu “The Perks of Being a Wallflower”:
“To je stvarno teška tema, nadam se da će moj lik pružiti određeni vidik devojkama. Više od svega, devojke dozvoljavaju maltretiranje jer ih je sramota ako se to desi i sramota ih je što su to dozvolile. Znaju da to nije u redu, nema opravdanja. Zato je važno pokazati devojkama kako to nije njihova greška.”
null
O tome koliko je važno imati vremena za druženje sa prijateljicama:
“Vikendi sa devojkama iz ‘Vampirskih dnevnika’ postali su nešto važno! To je naše dobro provedeno vreme. Super je opustiti se i ne osećati se loše jer se žalite i pričate o svojim nesigurnostima. Idemo zajedno na večere ili kuvamo zajedno, gledamo filmove, ležimo na plaži i pravimo tone fotki.”
null
O svojoj vezi sa Ianom:
“Kad sam prvi put bila na naslovnoj Seventeena, pisalo je: ‘Nina: Zašto ne želi da izlazi sa svojim kolegama’. A onda, dve godine kasnije…smešno je što sam to rekla, ali znate šta? U to sam zaista verovala tada. Nisam želela da izlazim sa svojim kolegama – moj cilj je bio da budem profesionalna u šou. Ipak, nekad ne možete da birate s kim ćete se povezati, i možete se boriti protiv toga samo neko vreme – što sam ja činila jako, jako dugo.”
null
O tome kako se bori protiv pritiska slave:
“Pokušavam da ne čitam liste najbolje odevenih ljudi ili takve stvari. Na svaku dobru stvar dolaze ne tako lepi komentari ljudi. Moja mama mi šalje gomilu poruka u kojima piše ‘Stojiš pored Kate Winslet! O moj bože, obožavam Kate Winslet!’”