Translate

понедељак, 6. август 2012.

Kako je tekla Nian veza? – prvi deo


Ian i Nina su uvek otvoreno pričali o svojoj vezi
Ian i Nina, mnogim fanovima poznatiji kao Nian, u vezi su već godinu i po dana. Sve je započelo samo tračevima, ali su, ovoga puta, oni bili istina. Nekoliko meseci nakon početka širenja glasina, Ian i Nina su priznali da su zajedno. Od tada se stalno pojavljuju na: crvenom tepihu, žurkama, a od skoro oni i žive zajedno. Iako verni fanovi prate svaki njihov korak, neki su, možda, zaboravili kako je sve počelo. Ali ne brinite, mi smo tu da vas podsetimo! Odlučili smo da propratimo razvitak Nian veze, od početka do danas. Zašto ne biste  pogledali istoriju njihove veze?

20. avgust 2010, Ian ljubi Ninu u obraz na aerodromu
Njih dvoje se čekiraju na aerodromu (LAX-u) u Los Anđelesu, ali dok Nina uzima svoju kartu, Ian joj prilazi i poklanja joj poljubac u obraz. Kako slatko! Ali tada su mnoge devojke postale ljubomorne na Ninu. Naše pretpostavke su da su tada Ian i Nina počeli da se skrivaju zbog fanova. Svi znate kakvi fanovi mogu biti.
9. decembar 2010, Ian i Nina dele zajedničke slike na Tviteru
Ovo se nije desilo preko noći. Sve je to delovalo nekako nevino: dva drugara sa seta dele zajedničke slike, ali kada smo nakupili sve ove slike bilo ih je prilično mnogo. Na većini slika, Ian ljubi Ninu u obraz ili je grli ili su oni veoma bliski. Sumnjivo? Pomalo. Ali do tada ništa nije bilo sigurno. Do tada.
14. februar 2011, Ian i Nina su izašli na večeru za Dan zaljubljenih
Ian i Nina su proveli prošli Dan zaljubljenih zajedno, u restoranu blizu Atlante, zvanom Parish in the Virginia Highlands (Oblast u virdžinijskim brdima). Očevici kažu da su njih dvoje bili previše umorni od sakrivanja svojih osećanja, te su više pažnje obraćali jedno na drugo, nego na okolinu. Kažu da su se čak i poljubili. Da bi potvrdili priču, obratili smo pažnju na njihove Twitter naloge.
Ian je tvitovao: „Srećan Dan zaljubljenih svima! Nije samo korporativni praznik, a pored toga i zavera cvećara i poslastičara, već i odličan izgovor za pokazivanje ljubavi. Samo zagrlite nekoga!“ Ok, Ian nije bio toliko romantičan, ali Nina jeste: „Srećan Dan zaljubljenih ;) Nema boljeg dana od današnjeg, pa ako vam on pokloni CRVENE ruže, idite.. budite ujedene.“ Ujedene? Kog slobodnog vampira znamo? Hmm, možda Iana? Da, definitivno Iana! Ali Nina je srušila sve naše nade kada je za Teen Vogue izjavila da ona i Ian nisu u vezi. Barem smo tako pomislili. Ali, u stvari, ona je rekla da ona i Ian nisu u vezi… za sada. Procenite sami: „Očekivali smo tračeve. Kao, to što nisam sa Ianom, znači da sam sa Polom. Mnogo ljudi koji rade zajedno završe u vezi, tako da to ne bi bilo čudno, ali nikada nisam bila sa kolegom.“ Ovim polako počinje veza Iana i Nine.
11. april 2011, Ian i Nina se drže za ruke na Koačeli
Ian i Nina na Koačeli 2011.
Ian je bio na Koalčeli. Ništa čudno. Ali da li je čudno to što je tamo bio sa Ninom? Morate priznati da jeste, pogotovu jer je Nina rekla da su njih dvoje samo bliski prijatelji. Gledali su program zajedno,a onda su odlulčili da se prošetaju, držeći se za ruke! Da li se prijatelji drže za ruke ovako čvrsto? Ne baš. Zatim je par odlučio da legne na travu zajedno sa ostalim posetiocima. Jeli su kinesku hranu i slikali se Nininim iPhone-om. Kada su ih novinari pitali da li su par, oni su to porekli. Fanovi su od tada počeli da ih podržavaju. Nian je konačno shvatio da može otkriti pravu istinu. Počeli su da pripremaju javnost za to.

Nina na Olimpijadi 2016!

 Kanađanka je ponosna na svoju zemlju!




Naša draga Nina Dobrev će se 2016. godine zaputiti u Rio, Brazil! Pitate se zašto? Biće član kanadskog olimpijskog tima. Još ne znamo kojim stilom, ali znamo da će Nina u Riju učestvovati kao plivačica!
2. avgusta, Nina je na Tviteru sa svojim pratiocima podelila prelepu vest: „Gledanje Olimpijade me je inspirisalo. Išla sam na plivanje danas. Plivala sam celih 30 minuta… haha. Mislim da ću vežbati za 2016 – pobediću i Majkl Felpsa!“
Mnogi fanovi su bili tužni jer to nije uradila već ove godine. Sutradan, Nina je ponovo objavila tvit o Olimpijskim igrama: „Danas sam opet išla na plivanje #olimpijada2016 lol“.
Iako znamo da je ovo šala, nadamo se da ćemo Ninu barem jednom videti kao plivačicu, ali i Iana kao njenog najvernijeg navijača!